Fyllda paprikor med kornotto och tomatsås

3
0
Fyllda paprikor med kornotto och tomatsås

Gratinerade paprikor fyllda med krämig kornotto och syrlig fetaost. En snygg vardagsrätt som även är smidig att förbereda dagen innan. Perfekt till fest, bjudning eller buffé – det blir en portion i varje i paprika.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2017

Fyllda paprikor med kornotto och tomatsås

Ingredienser

4 portioner
4 dl
kornotto (se länk till grundrecept i beredningen)
4
små paprikor
1
zucchini
150 g
fetaost
2 msk
olja
1 tsk
spiskummin
1 tsk
paprikapulver
1 tsk
chiliflakes
1/2 tsk
salt

För alla

Kontrollera innehållet noga i buljongtärningen till kornotton. Innehåller gluten och mjölkprotein. Fri från ägg.
Gör laktosfri: välj lagrad riven ost, använd laktosfritt matfett och tillsätt laktosfri feta/salladsost. Servera med laktosfri tzatziki.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1334 KJ / 319 kCal
Fett 23 g
Salt 2.51 g
Kolhydrater 14 g
Protein 11 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept