Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Fransk senapssill

Mycket enklare och snabbare än så här blir det inte att göra din egna franska senapssill. Du blandar stingig dijonsenap, crème fraiche och vitlök och tillsätter sedan matjessillen. Smidigt och smarrigt!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rör ner dijonsenapen i crème fraichen.
  2. Pressa i vitlöksklyftan.
  3. Vänd ner avrunnen matjessill i bitar.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 tsk dijonsenap
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 burkar matjessill i bitar (à 200 g)
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?