Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Fisksoppa

En smarrig fisksoppa med smak av sockerärter, musslor och körsbärstomater. Servera fisksoppan varm och garnera med små dillvippor. Snabblagat och riktigt gott!

Detta är ett recept från Buffé nr 8, 2009
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka upp kyld, färdig fisksoppa med vitt vin och strimlade sockerärter. Låt sjuda i ca 3 minuter.
  2. Toppa med musslor, halverade körsbärstomater och crème fraiche smaksatt med saffran och tomat. Garnera med några dillvippor.

För alla

Soppan innehåller mjölkprotein och laktos. Kontrollera innehållet i soppan, i övrigt är rätten glutenfri.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 1 kyld, färdig fisksoppa (à 500 ml)
  • 2 msk vitt vin
  • 50 g strimlade sockerärtor
  • 1 burk musslor (à 200 g)
  • 6 körsbärstomater
  • 1 klick crème fraiche smaksatt med saffran och tomat
  • dillvippa
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?