Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
En mustig och smakrik fiskgryta med tomat, grönsaker och dill. Purjolök och morötter ger både en fin smak och färg och tillsammans med potatis och fisk blir den både matig och mättande. Servera soppan toppad med färska dillkvistar och varma minibaguetter.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från ägg.Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.Gör laktosfri: använd laktosfri smetana.Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Fisksoppa med tomat och sojabönor
Fisksoppa med saffran
Fiskgryta med saffran och körsbärstomat
Enkel fiskgryta
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer