Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Enkel 15 min i köket

Fiskburgare med vitlökssås

Det här kan bli barnens favoriträtt. En fiskburgare som du tillagar med fiskpinnar. Till dessa fixar du lite grönsaker som sallad och tomater och en smarrig sås med ramslökssmak. Montera ihop en burgare av gott bröd och måltiden är klar.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Stek fiskpinnarna i smöret i en stekpanna i ca 4 minuter per sida.
  2. Skär tomaterna i skivor.
  3. Servera fiskpinnarna i bröden med alla tillbehör.

För alla

Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria produkter av fiskpinnar och hamburgerbröd.

Tips

Går även bra att använda fisk-ish-pinnar för ett vego-alternativ.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 24 fiskpinnar
  • 4 tomater
  • 8 hamburgerbröd
  • 65 g salladsmix
  • 2 dl vitlökssås med persilja och ramslök
Att ha hemma
  • 2 msk smör
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 4230 kJ / 1060 kCal

Klimatguide

0,7 - 1,4 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om våra klimatguidade recept

ICA återkallar ICA Wrap Falafel av rödbeta med ajvarbulgur Läs mer