Färsbiffar med rostad potatis och pumpa

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Färsbiffar med rostad potatis och pumpa

Härligt köttiga och stabila parisarebiffar, som tillsammans med ingredienser som rostad potatis och smarrig pumpa, bildar en underbart välsmakande och mättande middag. Dessutom en röra av gräddfil och senap som passar utmärkt till, smaklig måltid!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2013

Färsbiffar med rostad potatis och pumpa

Ingredienser

4 portioner
600 g  fast potatis
1/2   butternutpumpa (1/2 motsvarar ca 600 g)
1 msk  olja
salt och peppar
1/2   kruka timjan
ca 420 g  nötfärs
1 tsk  salt
2 krm  peppar
1 1/2 msk  majsstärkelse
1 dl  vatten
1 msk  smör eller margarin
1 1/2 dl  gräddfil
2 msk  senap
1/2   påse rucola (à 65 g)

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matfett och gräddfil utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2059 KJ / 493 kCal
Fett20.9 g
Kolhydrater41.6 g
Protein30.9 g

Testa liknande recept

Pumpanudlar
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pumpa med stekt ägg
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pumpaplåt
Betyg 4.6 av 5.
133 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Butternut squash pizza
Betyg 4.3 av 5.
39 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pumpapasta med valnötter och brynt smör
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pumpa med pistagenötter och dulche de leche
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga