Efter att du har provat Erikas fisksås kommer du inte vilja äta annat till din fisk. Såsen är sagolikt krämig och med dill och en citronklyfta till är den exemplarisk till laxfilén.
Fri från gluten och ägg men kontrollera innehållet i buljongtärningarna. Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot soja-, havre- eller risbaserad gräddersättning. Byt ut crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Gör laktosfri: byt till laktosfri grädde och crème fraiche.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 4.1 av 5.
9797 personer har röstat
8 st
Kommentarer
Gott
Birgitta
2023-03-14
Jättegod till stekta Rödingsfilér med Rosépeppar och Grönpeppar som krossas i mortel.
Sås för två personer: 1 dl grädde, 1 dl Créme fraiche , 1 fiskbuljong och fryst dill.
Kristina Liss
Kristina frida
2022-11-24
Enkel supergod sås till lax!! Kommer garanteras göras igen!
Kommentarer
Gott
Birgitta
2023-03-14Jättegod till stekta Rödingsfilér med Rosépeppar och Grönpeppar som krossas i mortel. Sås för två personer: 1 dl grädde, 1 dl Créme fraiche , 1 fiskbuljong och fryst dill. Kristina Liss
Kristina frida
2022-11-24Enkel supergod sås till lax!! Kommer garanteras göras igen!
Sara
2020-09-13