Recept i samarbete med Planti

Enkla middagar från växtriket

Enkla middagar som får vardagen att gå ihop - och helt växtbaserade. De ljuvliga nyheterna från Planti Cooking gör det nu möjligt att laga alla de vanliga vardagsrätterna grönt - utan att tumma på varken smak eller krämighet. Här bjuds 5 smakfulla vardagsrecept, perfekta för veganer såklart, men även för den som vill äta mer grönt. Hoppas det smakar!

planti-rundpuff-380

Nyhet!

Växtbaserad Cooking fraiche och Greek Style Gurt. Så goda att alla kan äta grönt! 

Mindre drama i köket
puff-gront-rund2

Vill du få en grönare livstil?

Vill du leva mer klimatsmart men har svårt att få ihop det? Då ska du läsa detta!

5 tips för att äta grönare

Enkelt, smarrigt och grönt!

Vardagsmiddagar när de är som bäst.

Enkel vegansk tacopaj

En klassisk vegansk tacopaj med sojafärs och majs som får sina smaker av spiskummin, koriander och växtbaserad smaksatt fraiche. Passar perfekt både till...

Betyg:
15 röster
  • 15 ingredienser

Vegansk pastasås med champinjoner

Finns det något godare än en krämig, härlig pasta. Denna variant med champinjoner är enkel, snabb , smakrik och dessutom vegansk. Krämigheten kommer från en...

Betyg:
16 röster
  • Snabb
  • 12 ingredienser

Chilihet tomatsås med tofu

I denna chiliheta tomatsås med tofu bjuds mycket smak för en relativt liten insats i köket. Servera med gryn efter egen smak och du har en perfekt...

Betyg:
4 röster
  • 11 ingredienser

Pasta verde

Försvinnande god och krämig vegansk pasta verde. Snabb, enkel och dessutom härligt grön av broccoli, babyspenat och basilika. Använd gärna en pasta med räfflor...

Betyg:
8 röster
  • Snabb
  • 12 ingredienser

Ugnsrostad aubergine med curryoghurt och rostade valnötter

Ugnsrostad aubergine är bland det godaste som finns, speciellt när den får en riktigt bra yta men samtidigt är krämig på insidan. Toppa med curryyoghurt och...

Betyg:
1 röster
  • 14 ingredienser