Dumplings med kyckling, ingefära och sesamdipp

22
0
Dumplings med kyckling, ingefära och sesamdipp

Kycklingfärs och den asiatiska kryddvärlden är riktigt bra smak-kompisar. Dumplings är kul matpyssel för hela familjen eller kompisgänget, gör många när ni ändå är igång – de är försvinnande goda!

Dumplings med kyckling, ingefära och sesamdipp

Ingredienser

4 portioner
400 g kycklingfärs
1 paket wonton-plattor (skins) eller Goyza (finns frysta i asiatiska butiker) alt gör din egen dumplingdeg
1 ägg
2 vitlöksklyftor
3 cm riven färsk ingefära
1 msk finhackad koriander
1 röd chili
salt

Till servering

hoisinsås

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein.
Innehåller gluten och ägg.
Recept och bild från Kronfågel.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

22

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1820 KJ / 435 kCal
Fett 39 g
Salt 236 g
Kolhydrater 623 g
Protein 346 g
Läs mer om näringsvärden