Saftiga, möra pannbiffar på hjortfärs som serveras med ett smältande smör smaksatt med vitlök och färsk timjan. Ett underbart gott recept med skön höstfeeling.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2013
Gör glutenfri: gör rostade brödsmulor av glutenfritt bröd till serveringen.
Gör laktosfri: Använd laktosfri grädde, välj laktosfritt matfett, potatismos och bröd.
Gör mjölkproteinfri: Byt grädde mot soja- eller havrebaserad gräddersättning och ersätt smör med mjölkfritt matfett. Servera med mjölkfritt mos och bröd
Gör äggfri: Ersätt ägget i färsen med ca 1/2 dl vatten och 1 msk potatismjöl (för 4 portioner), välj äggfritt bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ulrica
2022-02-13Otroligt goda! Vi bytte ut mejram mot färsk Basilika, serverade med potatismos. Minst lika goda som på restaurang
Therése
2021-10-26Ett tips är att använda engångshandskar när man för biffarna lägg de på en fuktad tallrik o stek dem sen i omgångar o lägg på fat innan ugnen
Christina
2021-10-05Smöret var en femma, mycket gott, även biffarna var goda.