Currysoppa | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Currysoppa

Sugen på en soppa med lite extra sting i? I så fall är det här receptet på currysoppa något för dig. Currysoppan innehåller kyckling, thaibasilika, paprika och majs och serveras bäst rykande het!

Detta är ett recept från Buffé nr 8, 2009
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Värm färdig currysoppa.
  2. Plocka och dela köttet från kycklinglåret. Lägg i det samt tärnad röd paprika, majs och babyspenat. Låt sjuda i 1-2 minuter.
  3. Garnera med några blad thaibasilika.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 1 kyld, färdig soppa med currysmak (à 500 ml)
  • 1 grillat kycklinglår
  • 1/2 tärnad röd paprika
  • 1/2 dl majs
  • 1/2 påse babyspenat (à 70 g)
  • thaibasilika till garnering
Lägg till i inköpslistan