Currysill | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Enkel

Currysill

När du har lagt in din egen sill finns det många varianter av smaksättning. För currysill behöver du bara gräddfil, salt och peppar och curry efter smak. Skär sillen i bitar, vänd ner i såsen och låt dra ett par timmar. Enkelt och gott!

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 1999
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 sats portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda såsen och smaka av. Låt den inlagda sillen rinna av väl och blanda den sedan med såsen. Klar efter några timmar.

Ingredienser

Portioner: 1 sats
  • 4 inlagda sillfiléer
Sås
  • 3/4 dl majonnäs
  • 1 1/2 dl gräddfil
  • 1 tsk curry
  • 1/2 dl hackad syltlök
  • 1/2 dl finskuren purjolök
  • salt
  • svartpeppar
Lägg till i inköpslistan