Bjud alla chokladälskare på dessa härliga tryfflar med smak av apelsin och låt dem gissa den hemliga ingrediensen. De kommer bli förvånade över att kokta svarta bönor utgör basen. Roligt och nytänkande, för vem har sagt att sötsaker inte kan göras på bönor!
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2015
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri ren mörk choklad av god kvalitet.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfri ren mörk choklad av god kvalitet.
Näringsvärdet är beräknat per tryffel (12 st).
Kommentarer
Hanna
2021-12-13Kan man ta vanlig sirap eller honung?
Anna
2020-12-2112-15 st?! Det räckte till säkert 45 st av det här receptet om man inte vill ha så stora, mer som julgodis i en Alladin-ask. Men behövde 200 g choklad.
Irene
2020-12-16Går det att bytta ut kokosolja med något annat? Behöver inte vara vegan.
Redaktionen ICAse
2020-12-16Hej Irene! Du kan byta ut kokosoljan mot smör eller margarin. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina