Förstklassig chokladdessert med kryddig anchochili. Chokladtryffeln smälter på tungan och smakerna av mörk choklad, lingon och chilipeppar får dig att önska mer!
Ingredienser
15 bitar
175
g
mörk choklad
50
g
osaltat smör
1
äggula
1
dl
färska eller frysta lingon
1
äggvita
1/2
dl
strösocker
2
msk
kakao
1
msk
mald chilipeppar av anchovariant
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
12
7 st
Kommentarer
Jessica
2022-12-07
Går det att frysa tryfflar?
Saara
2020-12-10
Tänkte göra till julafton. Hur länge håller dom? Kan jag förvara i kyl?
Redaktionen ICAse
2020-12-10
Hej Saara! Om du förvarar dom i en lufttät burk i kylen så håller dom i minst 2-3 dagar, eventuellt längre. Som alltid med all mat, använd sinnen (titta, lukta och smaka) för att avgöra hållbarheten. Hoppas att du gillar tryffeln! Hälsningar Elina
Kommentarer
Jessica
2022-12-07Går det att frysa tryfflar?
Saara
2020-12-10Tänkte göra till julafton. Hur länge håller dom? Kan jag förvara i kyl?
Redaktionen ICAse
2020-12-10Hej Saara! Om du förvarar dom i en lufttät burk i kylen så håller dom i minst 2-3 dagar, eventuellt längre. Som alltid med all mat, använd sinnen (titta, lukta och smaka) för att avgöra hållbarheten. Hoppas att du gillar tryffeln! Hälsningar Elina
Caroline
2007-12-18Riktigt super duper goda tryfflar!