Chèvrekräm

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Chèvrekräm

Det är både enkelt och går snabbt att göra den här behagliga chèvrekrämen. Getost, gräddfil och honung mixas ihop och resultatet blir krämigt, svalkande och supergott.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Chèvrekräm

Ingredienser

6 portioner
200 g  getost
1 1/2 dl  gräddfil
1/2 tsk  flytande honung
nymalen svartpeppar

För alla

Fri från gluten eller ägg men innehåller mjölk.
Gör mjölkfri: servera en mjölkfri naturell softspread med lite mjölkfri grädd-/mjölkprodukt till lagom mjukrörd konsistens. Smaksätt med honung och peppar.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi641 KJ / 153 kCal
Fett13 g
Salt0.59 g
Kolhydrater3 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Kantarellsnittar med chèvre
Betyg 3 av 5.
145 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Toast med lammfärsbiffar och chèvre
Betyg 5 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Örtkryddad kycklingfilé med varm pastasallad
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Crostini med getostcrème och blåbär
Betyg 3.1 av 5.
152 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade snittar med vit getost
Betyg 2.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tapenadecigarr med getostdipp
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga