Chèvrekräm | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Chèvrekräm

Testa att laga till en härligt len chèvrekräm att ha som tillbehör till middagen. Du blandar ihop getost, matyoghurt, basilika och honung och sedan är chèvrekrämen färdig! Både snabb- och lättlagat.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Riv eller mosa getost med en gaffel.
  2. Rör ner matyoghurt, hackad persilja eller basilika, honung, salt och peppar.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 200 getost (chévre)
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 dl hackad basilika eller bladpersilja
  • 1 tsk honung
  • 1 krm salt
  • 1 krm malen peppar
Lägg till i inköpslistan