Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Chèvre Chaud

Chèvre Chaud är otroligt enkelt, snabblagat och gott. Du placerar getosten på vitt bröd och täcker den med rostade pinjenötter och söt honung. Efter några minuter i ugnen är läckerheten klar att avnjutas.

Detta är ett recept från Buffé nr 9, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

1. Sätt ugnen på 225°C. Skär ut rundlar av vitt bröd, i samma storlek som getostskivorna.
2. Rosta bröden. Lägg dem på plåt och lägg på 1 cm tjocka skivor av getost. Strö över pinjenötterna, ringla över honung och gratinera ca 5 minuter. Servera på salladsbädd med syrlig vinägrett.

Ingredienser

Portioner: 4
  • vitt bröd
  • getost i skivor
  • pinjenötter
  • honung
Lägg till i inköpslistan