Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 45 MIN | Medel

Burrito med guacamole och färska grönsaker

Vem älskar inte en klassisk burrito till fredagsmyset? Här fyller vi mjuka tortillabröd med härligt kryddig lövbiff, stekt paprika och krämig guacamole. Ringla över tacosås och rulla ihop burriton. Ät och njut!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Burrito: Strimla lövbiff och paprika.
  2. Bryn lövbiffen i matfettet. Tillsätt vatten, paprika och kryddmix.
  3. Stek färdigt under omrörning i ca 2-3 minuter.
  4. Guacamole: Blanda guacamolen genom att mosa avokado och blanda med kryddmix och gräddfil.
  5. Tillbehör: Värm tortillabröden och fyll dem med lövbiff och tillbehör.
  6. Rulla ihop till en burrito.

För alla

Läs noga innehållet på kryddmixen. I övrigt fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör eller välj olja. Välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: välj olja istället för smör. Byt ut gräddfil mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Recept och bild i samarbete med Santa Maria.

Ingredienser

Portioner: 4
Burrito
  • 400 g lövbiff
  • 1 st paprika
  • 1 msk smör eller olja
  • 1/2 dl vatten
  • 1 påse Burrito Spice kryddmix (à 28 g)
Guacamole
  • 2 st avokado
  • 1 påse dipmix Guacamole (à 15 g)
  • 3 dl gräddfil
Tillbehör
  • 8 mediumstora tortillabröd
  • tacosås medium
  • isbergssallad
  • tomat
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2866 kJ / 685 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer