Brysselkål i ugn med honung och chorizo

5
0
Brysselkål i ugn med honung och  chorizo

Låt denna rätt ta plats på årets julbord: karamelliserad brysselkål med chorizo! Rostad brysselkål och chorizo serveras med ruccola och granatäpple, en otrolig smakkombination.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Brysselkål i ugn med honung och  chorizo

Ingredienser

6 bufféportioner
500 g brysselkål
2 msk olivolja
3/4 tsk salt
ca 300 g färsk chorizo
2 msk honung
65 g rucola
1 dl granatäppelkärnor

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1044 KJ / 250 kCal
Fett 17 g
Salt 2 g
Kolhydrater 13 g
Protein 10 g
Läs mer om näringsvärden