Brysselkål i ugn med honung och chorizo

3
0
Brysselkål i ugn med honung och  chorizo

Låt denna rätt ta plats på årets julbord: karamelliserad brysselkål med chorizo! Rostad brysselkål och chorizo serveras med ruccola och granatäpple, en otrolig smakkombination.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Brysselkål i ugn med honung och  chorizo

Ingredienser

6 bufféportioner
500 g
brysselkål
2 msk
olivolja
3/4 tsk
salt
ca 300 g
färsk chorizo
2 msk
honung
65 g
rucola
1 dl
granatäppelkärnor

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1044 KJ / 250 kCal
Fett 17 g
Salt 2 g
Kolhydrater 13 g
Protein 10 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept