Bouillabaisse st Paul är en gryta fylld med intensiva smaker från kryddor, grönsaker och havets läckerheter. Några av pärlorna som du hittar i rätten är blåmusslor, räkor, saffran, vitt vin och morot. Förstaklassig, mustig och himmelskt god!
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2008
Fri från gluten. Fri från laktos och mjölkprotein, men kontrollera innehållet i fonden. Fri från ägg, men kontrollera innehållet i fonden och byt rouille mot crème fraiche.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Christina
2014-06-24Jag älskar fisk i alla former viket jag inte gjorde som barn. Det här låter väldigt gott. Ska prövad den på fredag när vi ska ha gäster. Har mer eller mindre slutat att äta kött vet inte varför men så är det
Marianne
2009-01-09Hej För lite soppa till 4 pers. Tunn i smaken. Stommen bra med grönskarna, men det blev knappt 3 dl kvar efter 45 min kokning, lite för lite till 4 pers.. Tog mer fiskbuljong, lite grädde och 3 dl mer vitt vin, smaksatte med mera thaliländsk fisksås, gjorde Aioöi till och sen va d bra!! / Mari-Anne