Blodapelsin med honungsricotta

Betyg 3 av 5.
9 personer har röstat
0
Blodapelsin med honungsricotta

En len efterrätt med smakfull citruston kan du laga med detta recept på blodapelsin med honungsricotta - snabbt och enkelt! Lägg dina apelsinfiléer i en skål och toppa med den smakfulla, söta krämen och rostade, mumsiga solroskärnor. Färdigt!

Blodapelsin med honungsricotta

Ingredienser

4 portioner
1/2 ask ricottaost (à 250 g)
finrivet skal av 1/2 tvättad blodapelsin
2 tsk honung
3 blodapelsiner
2 msk solroskärnor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ricottapudding med rostade nötter och honung
Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Våffla med persika och ricottaost
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Spenatpasta med ricotta och rostade solrosfrön
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Melon- päron- och ricottasallad
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chokladbollar med ricotta
Betyg 3 av 5.
55 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortellini med champinjoner och ricotta
Betyg 3.2 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga