Blodapelsin med honungsricotta

Betyg 3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Blodapelsin med honungsricotta

En len efterrätt med smakfull citruston kan du laga med detta recept på blodapelsin med honungsricotta - snabbt och enkelt! Lägg dina apelsinfiléer i en skål och toppa med den smakfulla, söta krämen och rostade, mumsiga solroskärnor. Färdigt!

Blodapelsin med honungsricotta

Ingredienser

4 portioner
1/2 ask ricottaost (à 250 g)
finrivet skal av 1/2 tvättad blodapelsin
2 tsk honung
3 blodapelsiner
2 msk solroskärnor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ricottapudding med rostade nötter och honung
Betyg 3.4 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Våffla med persika och ricottaost
Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spenatpasta med ricotta och rostade solrosfrön
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chokladbollar med ricotta
Betyg 3 av 5.55 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Melon- päron- och ricottasallad
Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tortellini med ricottaost
Betyg 2.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad