Bakpotatis med tonfiskröra

Betyg 2.9 av 5.
39 personer har röstat
2
Bakpotatis med tonfiskröra

Här är ett klassisk och smarrigt recept på bakpotatis med tonfiskröra. Den goda tonfiskröran gör du på tonfisk, ägg, majs, gräddfil, kapris och vitlök som du fyller den ugnsbakade potatisen med. Supergott och uppskattat hos både vuxna och barn!

Bakpotatis med tonfiskröra

Ingredienser

4 portioner
4   stora bakpotatisar
2   hårdkokta ägg
1/2   burk majs (à 340 g)
1   burk tonfisk i vatten (à 185 g)
1 1/2 dl  gräddfil eller matlagningsyoghurt
2   vitlöksklyftor
2 msk  kapris
1/2 tsk  salt
1 tsk  peppar

Gör så här

Tips

Tonfiskröran är också en god fyllning till wraps eller utflyktsmackor.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
39 personer har röstat

Kommentarer

God och lättlagad

Ingela

2022-09-01

Enkelt & gott!!

Maria

2004-03-11

Testa liknande recept

Färgglatt tonfiskris
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tonfiskomelett med paprika
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gratinerade squashhalvor med tonfisk
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta al tonno
Betyg 3.9 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Enchiladas med tonfisk och majs
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tonfiskrulle
Betyg 3.1 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga