Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Asiatisk slaw med köttbullar

Asiatisk slaw med köttbullar, en annorlunda kombination med wokgrönsaker som du ger smak av risvinäger och ingefära. Köttbullarna och de syrliga wokgrönsakerna utgör en fräsch kombination som du snabbt lagar ihop till middag.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Stek grönsakerna i olivolja. Häll på vinäger och kryddor. Koka ihop. Smaka av med salt och peppar.
  2. Stek köttbullarna.
  3. Servera grönsakerna till köttbullarna och toppa eventuellt med en stor sked matlagningsyoghurt. Bröd, sallad och frukt kompletterar måltiden.

För alla

Välj gluten-, mjölk- och äggfria köttbullar. Ketjap manis innehåller soja.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 påse färska eller frysta wokgrönsaker (à 500 g)
  • 1 paket färdiga köttbulle (à 350 g)
  • 1 dl risvinäger
  • 3 msk ketjap manis
  • 1 msk färsk skivad ingefära
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan