Obeskrivligt goda och saftiga köttbullar. Livfull sweet chilisås, färsk basilika och vitlök blandas i färsen. Du får överraskande goda och smakliga köttbullar - en vinnande rätt! Servera med spaghetti.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001
Har du lagat receptet?
Kommentarer
köttbullar med vitlök ?
Claes-göran
2009-09-05Receptet var värdelöst. För mig resulterade det i en köttfärssås istället, som med hjälp av en halv buljongtärning och en mängd soja blev riktigt intressant.
Björn
2007-09-28Rätten tillagad helt enligt grundreceptet.. nåja ett ägg rörde jag ner i smeten och inga problem med att "bollarna" inte höll ihop. Men...sedan skulle bollarna ju ätas. Vitlöken kändes för dominerande trotts att jag finhackat vitlöken. Men rätten blev mesig utan studs. Vi försökte piffa upp med chili sås för att få fjong i bollarna. Vi tog tom Tabasco men det blev ingen höjdare. Jag - Vi - åt inte ens upp.
Ragnar
2006-01-18