Varm sallad på marinerade kronärtskockor

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
1
Varm sallad på marinerade kronärtskockor

Marinerade kronärtskockor blir supergoda serverade som en varm sallad tillsammans med spenat! Ett enkelt tillbehör som går att laga på ett kick när du vill ha något grönt till maten.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020

Varm sallad på marinerade kronärtskockor

Ingredienser

4-6 portioner
2   burkar kronärtskockshjärtan eller -bottnar i olja (à ca 300 g)
200 g  färsk bladspenat
2 krm  salt
svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

I ingredienslistan står det kronärtskockshjärtan. På bilden är det alldeles tydligt kronärtskocksbottnar. Vilket är bäst?

Ragna

2021-03-05

Hej Ragna! Tack för dina skarpa ögon. Det stämmer att det är kronärtskocksbottnar på bilden. Vi har nu uppdaterat ingredienslistan med kränärtskockshjärtan eller -bottnar, det går bra med vilket som. Hoppas du gillar salladen. Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2021-03-09

Testa liknande recept

Varm parmesan- och kronärtskocksdipp
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Varm dipp på kronärtskocka
Betyg 4.7 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Röra på kronärtskockshjärtan
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Baked artichoke - varm kronärtsskocksdipp
Betyg 4.7 av 5.
56 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kronärtskockskräm
Betyg 4.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga