Lammfärsbullar i pitabröd

Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
0
Lammfärsbullar i pitabröd

Vardagsmat när den är som bäst! Fyll pitabröd med saftiga lammfärsbullar, strimlad rödkål, skivad saltgurka, yoghurt och ajvar. Komplettera gärna med dina egna favorittillbehör.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2019

Lammfärsbullar i pitabröd

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

1/2   sats lammfärsbullar (se länk i steg 2)
200 g  rödkål
1/2 msk  olivolja
1 tsk  vitvinsvinäger
1/2 tsk  salt
4   saltgurkor
8   pitabröd
2 dl  tjock yoghurt (10%)
1 dl  ajvar relish

För alla

Kontrollera noga innehållet i lammfärsbullarna.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt pitabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av yoghurt och smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter av yoghurt och smör.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

1284 – grillmacka med ajvarcrème, saltgurka och skinka
Betyg 2.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lårfilé kebab med ajvar-ris, rödbetor och fetaost
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ajvarmajonnäs
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rödbetsfalafel med mandelajvar
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varma ajvar- och fetabröd
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga