Sallad med ugnsrostade rödbetor, kyckling och fetaost
Laga en matig sallad till middag ikväll! Med matvete, rostade rödbetor, kyckling och en yoghurtsås med fetaost blir det både en mättande och supergod smakrik sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2019
Ingredienser
4 portioner
Redan färdigt
1/2 sats pocherad kyckling (se länk i steg 1)
1/3 sats ugnsrostade rödbetor (se länk i steg 3)
4 port kokt matvete
1/2 sats frömix (se länk i steg 3)
150 g fetaost
3 dl yoghurt (10 %)
1/2 kruka basilika
olivolja
salt
svartpeppar
1 påse blandsallad (à ca 225 g)
För alla
Kontrollera noga innehållet i de länkade recepten.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt matvete mot quinoa eller annat glutenfritt gryn.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av fetaost och yoghurt.
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ska salladen vara kall eller ljummen?
Linda
2023-02-17Förstod ej länk 1,2,3 hittar inte!!
Birgitta
2020-03-05Hej Birgitta! Tittade du på receptet i appen? Länkarna syns tyvärr inte i appen i dagsläget. Gå gärna in på ica.se så kan du hitta länkarna där. Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-03-05