Rostade grönsaker

Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
2
Rostade grönsaker

Grundrecept på rostade grönsaker i ugn. Här har vi fyllt plåten med auberginer, zucchini och röda paprikor, men grönsakerna kan varieras i oändlighet. Perfekt som tillbehör, som grund till en härlig sallad eller som bas i en mustig gryta.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2018

Rostade grönsaker

Ingredienser

8 portioner
2   auberginer (à 300 g)
2   zucchini (à 300 g)
2   röda paprikor
1/2 dl  olivolja
1 tsk  salt
1/2 tsk  svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkproten och ägg.

 

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Tog längre tid än 15 min Och fick inte direkt plats på plåten

Alexandra

2019-06-12

Finns detta verkligen i Buffé nr 5??

Marianne

2018-10-23

Hejsan! Nix, fick ej plats så bara en rekommendation i tidningen om att ni hittar receptet här. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2018-10-24

Näringsvärde per portion

Energi164 KJ / 39 kCal
Fett3 g
Salt0.44 g
Kolhydrater2 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Grillad rostas och sallad på couscous och Santoreggia
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Chips av aubergine och zucchini
Betyg 3 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakad ratatouille med salvia och citron
Betyg 4.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillade grönsaksspett med sting
Betyg 3.1 av 5.
120 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade, marinerade grönsaker med kapris och olivolja
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pintxos med grönsaker och manchego
Betyg 3.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga