Räkstuvning
En smarrig röra med hela räkor och dill som får en piffig accent av cayennepeppar. Du gör stuvningen direkt i pannan, med majsstärkelse och grädde, och serverar förslagsvis med en stabil ugnsomelett.
Ingredienser
4 portioner
2 bananschalottenlökar
1 msk smör
1 msk majsstärkelse
3 dl vispgrädde
580 g räkor i lake
1 kruka dill
salt och peppar
cayennepeppar
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1620 KJ / 390 kCal
Fett34 g
Salt3 g
Kolhydrater5 g
Protein17 g
Kommentar
Var ska jag hälla pannan och vad gör jag med resten av dillen?
Per-elof
2022-10-04