Tandoori-cashews

Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat
0
Tandoori-cashews

Trevliga rostade cashewnötter med smak av tandoorikrydda och salt. Med röd hushållsfärg blir nötterna ett snyggt och gott drinksnacks. Servera dem gärna tillsammans med citronmandlar och rostade pumpakärnor.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2009

Tandoori-cashews

Ingredienser

4 dl
2 msk  tandoorikrydda
1/2 tsk  salt
3 msk  vatten
1 krm  röd hushållsfärg
250 g  naturella cashewnötter

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på tandoorikryddan.
I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad tandoorikyckling med gurksallad
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kål- och pak choimix med teriyakisås
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tandoorikyckling i ugn
Betyg 2.8 av 5.
14 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Indiska chilinötter
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kinawok med woksås och cashewnötter
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Heta snacks
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga