Erbjudanden

Bra pris varje dag

Hos oss hittar du prislappar och matsedlar för ett enklare familjeliv och matinspiration till en grönare vardag. Vi sätter maten och smaken i centrum men sätter också värde på bra priser varje dag.

Förutom att hitta prisvärda vardagsvaror i vårt reklamblad varje vecka, har vi alltid erbjudanden på frukter och grönsaker i säsong och skickar varje vecka ut ett inspirerande veckomejl med en veckomatsedel baserad på veckans erbjudanden. Vill du ha matinspiration och erbjudanden till din inkorg? Gå till din butiks hemsida och anmäl din mejladress!

Stammisar får stammispriser

Som stammis på ICA får du ta del av våra stammispriser, möjlighet till extra bra erbjudanden om du prenumererar på någon av våra butikers veckomejl och möjlighet till personliga erbjudanden baserade på dina inköp. Dessutom kan du också samla poäng med vilket betalkort du vill och får en mängd andra förmåner som stammis.

Bli stammis nu

 

Barnfamiljer får fler rabatter

Som medlem i Papricafamiljen ger vi dig matinspiration, goda erbjudanden och 4 enkla middagsförslag varje vecka i Papricafamiljens veckomejl. Du får också unika erbjudanden från våra samarbetspartners på upplevelser, friskvård och extra bra priser på Apotek Hjärtat.

Bli papricafamilj här