Erbjudanden

Matglädje till goda priser

På ICA Kvantum hittar du varor för alla smaker, tillfällen och plånböcker – oavsett vilket ursprung de har eller vilken etikett man sätter på dem. Hos oss hittar du alla kända märkesvaror förmånligt samt ICAs egna varor till bra priser. ICA Kvantum har en prisnivå som passar de flesta och vi skapar godare priser för dig som kund på flera sätt.

Erbjudanden

Varje vecka hittar du prisvärda varor i vårt reklamblad som du antingen får hem i brevlådan eller hämtar i butiken. På din butiks hemsida och i appen ICA hittar du veckans erbjudanden, kortpriser och om du loggar in ser du även personliga erbjudanden. Vårt veckomejl är ett uppskattat inslag i våra kunders inkorgar varje måndag. Du med ICA-kort har dessutom chans att få två unika och extra bra erbjudanden i mejlet. På din butiks hemsida kan du anmäla dig till veckomejlet. 

 

Så här skapar vi lägre priser

Gemensamma inköp

 Alla ICA-butiker köper in varorna tillsammans. Det sänker våra priser till dig.

ICA-kort

Handlar du med ICA-kortet får du både bonus, rabatter och fina erbjudanden. Glöm inte att registrera alla dina köp när du handlar. Har du inte kortet med dig går det precis lika bra att uppge ditt personnummer i kassan.

Ansök om ICA-kort

 

Våra egna varor

ICAs egna varor är en viktig del av vårt sortiment. Varje vara gör skillnad på sitt sätt. Det kan handla om ett bättre pris, en smartare lösning, rättvisare villkor, högre kvalitet eller bara en lite roligare produkt att ha hemma.

ICAs egna varor