ICA Klassikern - anta årets utmaning | ICA-klassikern

Årets roligaste utmaning

Detta är ICA-klassikern

ICA-klassikern påminner om En Svensk Klassiker, där du under ett år ska genomföra Vansbrosimningen, Lidingöloppet, Vasaloppet och Vätternrundan. Men ICA-klassikern gör du på dina egna villkor, och du har flera veckor på dig för varje moment: 30 kilometer löpning, 90 kilometer skidåkning, 300 kilometer cykling och 3 kilometer simning.

För att göra utmaningen roligare har vi laddat ICA-klassikern med flera tävlingar och unika erbjudanden. Eller hur låter halva priset på massor av grönsaker?

Läs mer om ICA-klassikernICA-klassikern är till för ICAs kortkunder över 18 år och det kostar 50 kronor att delta. 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen.

Till ICA-klassikerns villkor

Varje meter räknas

Här på icaklassikern.se fyller du i hur långt du har skidat eller varit ute och gått med stavar. Du kan enkelt överblicka hur långt du har kommit och hur långt du har kvar. Vi uppmuntrar dig längs vägen med erbjudanden på varor som kommer att ge dig extra energi för att komma i mål.

Vi belönar alla deltagare

Du som gör ICA-klassikern får ta del av riktigt bra erbjudanden! Bland annat rabatt på ICA Gott Liv-produkter, löparklockor och superbars. Dessutom halva priset på massor av frukt och grönsaker!

Tävla om fina priser

När du kommer i mål har du möjlighet att tävla om massor av fina priser. Då svarar du på några enkla frågor och har chans att vinna hotellövernattning, bilhyra, besök på Kolmården eller ett presentkort på resa.

Just nu pågår simningen - 3 km

Simma till jobbet, går det?

ICA har följt med Anna som provade att simpendla till jobbet för att hinna träna till Vansbrosimningen.

Följ Annas videoinlägg

Kom igång med simningen

Sex värdefulla tips till dig som vill börja simma. 

"En ny, snabb baddräkt är inte fel"

Veckomenyer som förenklar vardagen

Vill du äta gott och nyttigt medan du tränar? Då har ICA-dietisterna skapat veckomenyer som förenklar din vardag.

Upptäck våra nyttiga veckomenyer!

ICA-klassikern sponsras stolt av:

Laddar Laddar fortfarande