Årets roligaste utmaning

Detta är ICA-klassikern

ICA-klassikern påminner om En Svensk Klassiker, där du under ett år ska genomföra Vansbrosimningen, Lidingöloppet, Vasaloppet och Vätternrundan. Men ICA-klassikern gör du på dina egna villkor, och du har flera veckor på dig för varje moment: 30 kilometer löpning, 90 kilometer skidåkning, 300 kilometer cykling och 3 kilometer simning.

För att göra utmaningen ännu roligare har vi laddat ICA-klassikern med flera tävlingar och unika erbjudanden. Eller hur låter halva priset på massor av grönsaker? Just nu pågår skidmomentet fram till den 18 mars.

Läs mer om ICA-klassikernICA-klassikern är till för ICAs kortkunder över 18 år och det kostar 50 kronor att delta. 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen.

Till ICA-klassikerns villkor

Varje meter räknas

Här på icaklassikern.se fyller du i hur långt du har skidat eller varit ute och gått med stavar. Du kan enkelt överblicka hur långt du har kommit och hur långt du har kvar. Vi uppmuntrar dig längs vägen med erbjudanden på varor som kommer att ge dig extra energi för att komma i mål.

Vi belönar alla deltagare

Du som gör ICA-klassikern får ta del av riktigt bra erbjudanden! Under skidmomentet får du bland annat rabatt på ICA Gott Liv-produkter, löparklockor, träningskort och superbars . Dessutom halva priset på massor av frukt och grönsaker.

Tävla om fina priser

När du kommer i mål har du möjlighet att tävla om massor av fina priser. Vad sägs om en hotellövernattning, bilhyra, besök på Kolmården eller ett presentkort på resa?

Kom igång med skidåkningen

Staka bättre

Med ICA-coachernas tips blir du ett stak-proffs

Så stakar du bättre

Valla som ett proffs

Så vallar du skidorna

 

Veckomenyer som förenklar vardagen

Vill du äta gott och nyttigt medan du tränar? Då har ICA-dietisterna skapat veckomenyer som förenklar din vardag.

Upptäck våra nyttiga veckomenyer!

ICA-klassikern sponsras stolt av:

Laddar Laddar fortfarande