Bild laddas
ICA Glutenfritt

Mat för Livet-mässan

Vi är glada över att vara en del av Mat för Livet-mässan 2022 och vill via den här sidan inspirera dig som besökare att upptäcka ICAs egna glutenfria sortiment.

ICAs glutenfria sortiment Mat för livets hemsida
Bild laddas
Tävling

Tävla om presentkort från ICA

Under mässan har du möjlighet att vara med i vår tävling och vinna presentkort på 200 kr från ICA. Det enda du behöver göra är att svara på två frågor och ge oss ditt bästa pastarecept. Svaren mailas in till: emvtavling@ica.se senast 26 november 2022. Vinnarna (15 stycken) kommer kontaktas via mail senast den 11 december. Lycka till!

  1. Hur många varianter finns ICAs glutenfria pastakoppar i?
  2. Vilka två smaker har ICAs frysta glutenfria muffins?
  3. Motivera: Vilket är ditt bästa glutenfria pastarecept?

Tipsa oss gärna! När du skickar in dina tävlingssvar berätta gärna för oss om det finns någon glutenfri produkt som du saknar i sortimentet idag. Vi tittar ständigt på nya produktutvecklingsmöjligheter och din feedback är värdefull för oss!

Tävlingsvillkor
Bild laddas
Succén fortsätter

Fler glutenfria pastakoppar

Förra året lanserade vi två stycken glutenfria pastakoppar, Carbonara och Tomat & Mozarella. Under året har sortimentet utökats med två nya goda smaker. Vad sägs om en krämig Mac & Cheese eller en lite kryddigare Arrabiata? Tillsätt bara kokande vatten - sen är det klart!
Perfekt som en lättare lunch eller ett matigare mellis.
Smaklig måltid!

Ingredienslista
Bild laddas
Information

Vår glutenfria konsumentkatalog

Här har vi samlat information om glutenfritt på ICA. Saknar du något i din butik? Prata med personalen, många varor går att beställa och dina önskemål är värdefulla. Här nedan kan du klicka dig in till vårt e-magasin som även är utskriftsbart. 

 

E-magasin

Inspireras av glutenfria recept