Bild laddas

Allt du längtar efter

Smakerna, dofterna, traditionerna och överraskningarna. Nu är julen äntligen här.

Julhandla på nätet Samarbetet med Röda Korset
Bild laddas
En bättre tillvaro för fler

Varor för en godare jul

Under december kraftsamlar ICA till förmån för Svenska Röda Korset. Nu får över 50 populära varor en julskrud som pryds av en viktig etikett. Etiketten berättar att just den här påsen saffran, glöggen eller pepparkaksburken gör skillnad. För precis så är det. Varje vara bidrar med ören eller kronor, som i slutändan blir ett stort bidrag till Röda Korsets viktiga arbete i Sverige.

Vårt insamlade belopp fördelas behovsstyrt och genom tät dialog ser vi till att sprida värmen där den behövs som bäst. Under pandemin har vi t ex hjälpt riskgrupper att få hem mat och medicin och framåt satsar vi på aktiviteter som frukostklubbar, mötesplatser och att fortsatt möta grundläggande humanitära behov i samhället.

Så nästa gång du handlar, välj då ICAs lite godare julvaror. Som ett kryddigt vörtbröd, gravad lax eller vetemjöl till adventsbaket. Spana efter Röda Korset-etiketten!

Om ICA och Röda Korset
Bild laddas
Inspiration

Adventsbaket du längtat efter

Traditionsenliga lussekatter, ståtliga pepparkakshus, populär saffranskladdkaka eller saffransbullar i långpanna? Vi har bakrecepten för alla smaker och tillfällen.

Julens bakverk
Bild laddas
Julhandla online

Julknepet du längtat efter

Unna dig lite lugn och ro i jul och fixa julmaten online. Det går på ett klick! I våra nätbutiker hittar du allt för adventsbaket, julbordet och nyårsfirandet. Smidigt, och till bra pris såklart!

Handla nu
Knäck
699
11