Bild laddas
Med smak av jul!

Julens goda

Smakerna, dofterna, traditionerna och inte minst de goda gärningarna. Nu är julen äntligen här!

Inspirerande julrecept Samarbetet med Röda Korset
Bild laddas
En bättre tillvaro för fler

Varor för en godare jul

Under december kraftsamlar ICA till förmån för Svenska Röda Korset. I år får över 50 populära varor en ny julskrud som pryds av en viktig etikett. Etiketten berättar att just den här påsen saffran, glöggen eller pepparkaksburken gör skillnad. För precis så är det. Varje vara bidrar med ören eller kronor, som i slutändan blir ett stort bidrag till Röda Korsets viktiga arbete i Sverige.

Vårt insamlade belopp fördelas behovsstyrt och genom tät dialog ser vi till att sprida hjälpen där den behövs som bäst. Vi vill främja aktiviteter som frukostklubbar, mötesplatser och initiativ som arbetar för att möta grundläggande humanitära behov i samhället.

Så nästa gång du handlar, välj då ICAs lite godare julvaror. Som exempelvis vårt kryddiga vörtbröd, den gravade lax eller fina vetemjölet till adventsbaket. Spana efter Röda Korset-etiketten!

Om ICA och Röda Korset
Bild laddas
Inspiration

Adventsbaket du längtat efter

Traditionsenliga lussekatter, ståtliga pepparkakshus, populär saffranskladdkaka eller saffransbullar i långpanna? Vi har bakrecepten för alla smaker och tillfällen.

Julens bakverk
Bild laddas
Julhandla online

Julknepet du längtat efter

Unna dig lite lugn och ro i jul och fixa julmaten online. Det går på ett klick! I våra nätbutiker hittar du allt för adventsbaket, julbordet och nyårsfirandet. Smidigt, och till bra pris såklart!

Handla nu