ICAs matkasse

Så fungerar det

Vi på ICA har hållit på med mat i ett helt sekel nu. Det är vårt jobb, men det är också vårt intresse. En av våra största målsättningar är att förenkla din vardag. Därför startade vi år 2011 vår matkassetjänst.

 • Välj mellan abonnemang och engångsköp
  Det går att välja mellan att starta ett abonnemang där du kan välja mellan att få kassen varje eller varannan vecka, det går dock att pausa när som. Vill du istället prova på kassen en gång så kan du göra ett engångsköp.
 • 6 olika kassar att välja mellan
  Vi har kassar för 2-6 personer, och för 3-5 middagar. 
 • Utlämning på måndagar
  Kassan lämnas ut på måndagar. För exakta tider så är det bäst att kolla med butiken du tänkt köpa kassen ifrån.
 • Näringsberäknade och provlagade recept
  Alla recept tas fram och provlagas av våra kockar. De ser till att det blir en bra mix av goda och balanserade rätter, som näringsberäknas.
 • Planerade veckomenyer
  Genom att våra kockar har planerat veckans meny så bidrar det till mindre svinn och bättre koll på hushållskassan, samt en större variation på vardagsrätter. Vi siktar hela tiden mot att hela innehållet i kassen ska användas, och blir det något över ger vi ofta tips på hur man kan använda det!
 • Enkelt att byta mellan kassarna
  Som kund kan du alltid byta mellan kassarna och välja hur ofta du vill ha dem. Tänk på att du måste göra det 7 dagar innan leverans bara.
 • Se recepten för våra kassar två veckor innan
  Vi lägger ut recepten på vår hemsida så att du i förväg kan avgöra vilken meny som passar dig bäst.
 • Boka senast 7 dagar innan upphämtning/leverans
  Det är den tid det tar att få ihop hela ledet från beställning/ändring till säkring av råvaror, leverans till butik, packning för att sen bli en färdig kasse redo att hämtas upp eller levereras till dig. 
 • Stammispoäng
  Självklart får du stammispoäng på din kasse.
 • Kundservice hjälper dig gärna
  Skulle det saknas en vara i din kasse eller om du har frågor om ICAs matkasse, kontakta ICAs kundservice på 033-47 47 93.

Välkommen till en enklare vardag!

Bild laddas

Möt våra vardagshjältar

Vi har olika kassar för olika behov, som du lätt kan växla mellan: Klimat, Familj (finns även som laktosfri), Enkla veckan, Bistro, Vego och Inspiration (finns även som gluten- och laktosfri).

Hitta din favoritkasse
Bild laddas

Bra att ha hemma

Vår matkasse innehåller de flesta råvaror och produkter som du behöver för att kunna laga veckans middagar,  men vissa basvaror räknar vi med att du har hemma. Annars har du ganska snart förråden fulla med torkade kryddor, oljor, mjöl och halvfulla rispaket.

Till bra att ha hemma