Engångsköp för ICAs Matkasse

Prova en kasse -            så fungerar engångsköp!

Du som är nyfiken att prova ICAs matkasse har möjligheten att göra ett engångsköp. Välj mellan Familj, Vego, Inspiration, Gluten- och Laktosfri, Enkla veckan, Klimat och Bistro.

Nu kompletterar vi vårt utbud med enkla engångsköp för dig som vill prova på våra kassar utan att binda upp dig. Observera att det alltid är ordinarie pris som gäller för ett engångsköp, inga rabatter eller kampanjer.

Nästan alla av ICA-butikerna som erbjuder matkassen har engångsköp, men det finns en del undantag. Det kan betyda att engångsköp inte finns tillgängligt på din ort än. Vi gör allt vi kan för att få fler butiker att erbjuda möjligheten till engångsköp. Sök på ditt postnummer, välj butik och "Engångsköp" så ser du möjligheterna på din ort!

Från det att du gjort ditt engångsköp tar det minst 7 dagar innan du får din kasse - det är den tid det tar att få ihop hela ledet från beställning/ändring till säkring av råvaror, leverans till butik, packning och utlämning eller hemleverans. Uthämtningsdagen är måndagar och på din butikshemsida kan du läsa mer om vilka öppettider som gäller.