Tvätt & rengöring

ica-tvatt

Det ska vara enkelt att hålla rent och fräscht! Med våra egna varor för disk, tvätt och städ får du prisvärda produkter som är effektiva mot smutsen men även borstar, moppar, trasor och annat smart som förenklar städningen. Välj bland miljömedvetna ICA Skona, våra vanliga ICA-varor eller billigare alternativ som ICA Basic – alla noga testade för att leva upp till våra krav på funktion och kvalitet.

ICA tvätt

Tvätt & rengöring ICA

Att hålla kläder och textilier rena och fräscha ska vara smidigt och lätt. I ICAs sortiment hittar du prisvärda och effektiva tvätt- och rengöringsmedel. Du kan känna dig trygg när du använder ICAs egna varor. Alla tvätt- och rengöringsprodukter följer europeiska direktiv och lever upp till våra höga krav på funktion och kvalitet. Hoppas du är nöjd med resultatet. Det var vi när vi satte ICA-märket på produkten.

För dig som tränar och sportar: Har du provat ICA Sporttvätt? Ett suveränt tvättmedel med unik förmåga att eliminera dålig lukt på ett sätt som vanligt tvättmedel inte kan. Med ICA Sporttvätt har du alltid fräscha träningskläder.

Skona-Puff-160x136

Tvätt, disk & rengöring Skona

ICA Skona är miljömedvetna produkter för städ, tvätt och disk. Så effektiva att du bara behöver lite för att göra rent. Från rengöringsmedel, diskmedel och tvättmedel till hushållspapper och toalettpapper, framtagna för att minska miljöpåverkan. Alla ICA Skonas produkter är miljömärkta med Svanen eller Bra Miljöval, och många av våra parfymfria tvättmedel och rengöringsmedel är märkta med Astma- och Allergiförbundets Svalan. Skonsamma mot dig och miljön, men skoningslösa mot smutsen. Vårt hållbara val. För dig som har känslig hud finns våra tvättmedel märkta med Astma & Allergiförbudet. Parfymfritt sköljmedel tar bort statisk elektricitet i textilierna.

basic-tvatt-160x136

Tvätt, disk & rengöring ICA Basic

Här hittar du produkter till tvätt, disk & rengöring som vi valt att placera under vårt varumärke ICA Basic. Ett billigare alternativ utan att vi tummar på våra egna höga krav på effektivitet och miljöpåverkan. För dig som tvättar ofta och mycket har vi förpackningar med tvättmedel på 5 kg. Då behöver du inte bära tungt så ofta.