ICAs måltidsdrycker

Det är inte många tillbehör som förhöjer upplevelsen av din måltid så mycket som en riktigt god dryck. Därför har vi på ICA tagit fram sju prisvärda och smakrika drycker som tar din måltid till en ny nivå. Bland ICAs måltidsdrycker hittar du cider, must och kolsyrat vatten.

ICA samarbetar med Grythyttan

När ICA tar fram en egen produkt är kvaliteten avgörande. Därför vände vi oss till Sveriges absoluta måltidsmecka – Restaurang- och hotellhögskolan i Grythyttan! Här står smaken och den goda måltidsupplevelsen i fokus. Såväl forskare som studenter har provsmakat och utfört sensoriska studier på våra drycker.

Vi på ICA presenterar sju noga utvalda och smakrika måltidsdrycker. Läs mer om dryckerna och prova gärna recepten nedan som två av Grythyttans studenter skapat och sedan kombinerat med ICAs måltidsdrycker.

YouTube-klipp.. 

 

Cider

ciderEn torr päroncider och en halvtorr äppelcider utan nämnvärd sötma kommer i stilrena flaskor direkt från Österlen. Båda sorterna innehåller 0,5% alkohol vilket klassas som alkoholfritt.

Torr päroncider passar perfekt till Receptlänk..

En halvtorr äppelcider lyfter till exempel en Receptlänk.. eller Receptlänk.. 

Must

mustTvå smakrika äppelmuster - en söt och en syrlig -  har vi hämtat hem från skånska Bjärehalvön. Båda sorterna innehåller 100% ljuvlig äppelsaft i stilrena glasflaskor.

En syrlig äppelmust smakar ljuvligt till Receptlänk..

Gå all in på äpplen med en söt äppelmust till den franska klassikern Receptlänk.. 

Mineralvatten

mineralvatten

Vi har också tagit fram ett unikt kolsyrat vatten med karaktär av Rieslingdruva i en snygg flaska du gärna ställer på bordet. ICA är först i Sverige med denna typ av vatten.

Passar utmärkt till Receptlänk..

 äpplen till must 

Vad betyder alla symboler på etiketten?

Varje måltidsdryck har en etikett med symboler som inspirerar och gör det enklare för dig att välja rätt dryck till din måltid. På bilden ser du vad de olika symbolerna betyder.

Symboler på ICAs måltidsdrycker