ICAs sortiment

ICAs egna varor

I ICAs sortiment finns bland annat färska svenska mejerivaror, smarriga tacoprodukter, UTZ-märkt kaffe, ett stort utbud av glutenfria produkter, rengöringsmedel och hund- och kattmat för familjens fyrbenta medlemmar. I den här avdelningen berättar vi också mer om Utmärkt Svenskt som är ett unikt sortiment av kött med jämn och hög kvalitet.

kaffepuff

ICA kaffe

När vi tagit fram vårt brygg- och kokmalda kaffe har vi fokuserat på svenska smaker. Kaffet är utvecklat och testat av personer som har lång erfarenhet av och god kunskap om den svenska kaffemarknaden. Smakerna vi har tagit fram är tänkta att passa den genomsnittlige kaffedrickaren i Sverige. Givetvis är allt vårt kaffe UTZ-märkt. Råvaran är 100% Arabica.

bloj_gruppbild_puff

ICAs blöjor

På ICA har vi ansträngt oss för att ta fram blöjor som är skonsamma mot både barnen och naturen. I våra tester har vi fått hjälp av både föräldrar och experter. Det gör att du kan känna dig trygg med att våra blöjor sitter bra, har effektiv uppsugningsförmåga och är mjuka och varsamma mot ditt barns hud.

Rödingfilé från ICA.

ICAs färska fisk

Nu kan du köpa färsk fisk hos ICA! Ett gott val för både miljön och din hälsa. Välj mellan lax, fjällröding, torskrygg, torskfilé, kolja och rödspätta.

Visa fler