ICAs sortiment

ICAs egna varor

I ICAs sortiment finns bland annat färska svenska mejerivaror och måltider, smarriga tacoprodukter, UTZ-märkt kaffe, ett stort utbud av glutenfria produkter, rengöringsmedel och hund- och kattmat för familjens fyrbenta medlemmar. Här läser du också mer om Utmärkt Svenskt som är ett unikt sortiment av kött med jämn och hög kvalitet.

kaffepuff

ICA kaffe

När vi tagit fram vårt brygg- och kokmalda kaffe har vi fokuserat på svenska smaker. Kaffet är utvecklat och testat av personer som har lång erfarenhet av och god kunskap om den svenska kaffemarknaden. Smakerna vi har tagit fram är tänkta att passa den genomsnittlige kaffedrickaren i Sverige. Givetvis är allt vårt kaffe UTZ-märkt. Råvaran är 100% Arabica.

ICA tvätt rengöring

ICA tvätt & rengöring

Det ska vara enkelt att städa! Med våra egna varor för disk, tvätt och städ får du prisvärda produkter som är effektiva mot smutsen. Välj bland miljömedvetna ICA Skona, våra vanliga ICA-varor eller billigare alternativ – alla noga testade för att leva upp till våra krav på funktion och kvalitet.

bloj_gruppbild_puff

ICAs blöjor

På ICA har vi ansträngt oss för att ta fram blöjor som är skonsamma mot både barnen och naturen. I våra tester har vi fått hjälp av både föräldrar och experter. Det gör att du kan känna dig trygg med att våra blöjor sitter bra, har effektiv uppsugningsförmåga och är mjuka och varsamma mot ditt barns hud.

Hund och kattmat.

ICA hund och kattmat

Vi vill göra varje dag lite enklare för dig och för din familj, även de fyrbenta familjemedlemmarna. Därför erbjuder vi kvalitativ djurmat till ett rimligt pris. Bra va?

Visa fler