ICAs sortiment

ICAs egna varor

I ICAs sortiment finns bland annat färska svenska mejerivaror, smarriga tacoprodukter, UTZ-märkt kaffe, ett stort utbud av glutenfria produkter, rengöringsmedel och hund- och kattmat för familjens fyrbenta medlemmar. I den här avdelningen berättar vi också mer om Utmärkt Svenskt som är ett unikt sortiment av kött med jämn och hög kvalitet.

kaffepuff

ICA kaffe

När vi tagit fram vårt brygg- och kokmalda kaffe har vi fokuserat på svenska smaker. Kaffet är utvecklat och testat av personer som har lång erfarenhet av och god kunskap om den svenska kaffemarknaden. Smakerna vi har tagit fram är tänkta att passa den genomsnittlige kaffedrickaren i Sverige. Givetvis är allt vårt kaffe UTZ-märkt. Råvaran är 100% Arabica.

Rödingfilé från ICA.

ICAs färska fisk

Nu kan du köpa färsk fisk hos ICA! Ett gott val för både miljön och din hälsa. Välj mellan lax, fjällröding, torskrygg, torskfilé, kolja och rödspätta.

ICA entrecote

ICAs kött

Allt kött ska smaka gott och hos oss ska du kunna hitta ett kött som passar oavsett tillfälle. Här finns det pålitliga vardagsköttet. Här finns det svenska köttet av utmärkt kvalitet. Här finns det verkligt prisvärda köttet, det ekologiska köttet och köttet av absolut bästa klass. Vilken köttdag är det för dig idag?

Visa fler