Rätt Enkelt – Middagar på kort tid

Med sortimentet Rätt Enkelt lagar du enkelt och snabbt en god middag, sätt ihop dina favoriter och allt är klart på max 30 minuter. Vi vill göra det möjligt att laga en god middag utan att det behöver ta flera timmar.

Med sortimentet Rätt Enkelt kan du laga en riktigt god middag snabbt. I sortimentet finns ett stort urval av färska, förberedda råvaror och tillbehör som plockas ihop till en måltid efter eget tycke och smak – helt enkelt genvägar som gör det möjligt att tillaga en hemlagad middag på bara 5-30 minuter. Alla produkter är av god kvalitet och framtagna tillsammans med våra kockar och dietister.

Sortimentet Rätt Enkelt är steget mellan förberedd färdigmat och färska råvaror. Förutom pulled pork hittar du också kött, fågel, fisk och vegetariska alternativ, tillbehör som kolhydrater och smaksättare, grytbaser och såser.

Pulled Pork på 15 minuter

Pulled pork blev med över 600 000 sidvisningar 2013 års populäraste recept på ica.se och det tredje mest googlade matordet i Sverige. Nu finns en pulled pork från ICA av svenskt griskött i sortimentet Rätt Enkelt. Långkoket är redan gjort, bara värm köttet, dra isär det med en gaffel och blanda med BBQ-såsen som medföljer. Servera med valfria tillbehör, som vår egen coleslaw. Klart!
Våra tips på Rätt Enkelt-kombinationer:

  • Pulled chicken slow cooked + potatisklyftor + coleslaw
  • Strimlad kyckling + tikka masala grytbas + spröd salladsmix
  • Pulled Pork slow cooked + potatisklyftor + coleslaw
  • Halloumiburgare + spröd salladsmix + grön pesto
  • Inkokt lax + citron/dillsås + förkokt potatis + spröd salladsmix