Lidingöloppet ingår i En Svensk Klassiker
Sponsring

En Svensk Klassiker

Extremt motiverande. Verkligt ansträngande. Året runt. Det är En Svensk Klassiker. Med uthållighet, envishet och en stor portion disciplin är det mycket möjligt att klara klassikern. ICAs samarbete med En Svensk Klassiker är en del i vårt bidrag för hälsa och välbefinnande.

I En Svensk Klassiker ingår fyra delmoment, längdskidor, cykling, siming och löpning. Att genomföra klassikern är en utmaning och motiverande för en allsidig träning. Du får tillbaka glädje och den goda hälsan som följer med motion och fysisk aktivitet.

Det finns också möjlighet att göra En Svensk Klassiker Halva och En Svensk Klassiker Tjej - nog så utmanade och kan också vara steg på vägen mot att genomföra En Svensk Klassiker.Momenten i klassikern är:
Längdskidåkning deltagande i antingenVasaloppet eller Engelbrektsloppet
Cykling deltagandei Vätternrundan
Simning deltgande i Vansbrosimningen
Löpning deltagande i Lidingöloppet

Längd på loppet anpassas utifrån om du gör En Svensk Klassiker, En Svensk Klassiker Halva eller En Svensk Klassiker Tjej.


Fotograf till toppbilden Eddie Granlund.

 

ICAs egen klassiker 

Känns En Svensk Klassiker lite för avancerad? Hoppa då på ICA-klassikern och förena nytta med nöje. ICA-klassikern är till för alla, oavsett nivå, och kan hjälpa dig att komma igång med vardagsmotionen. I fyra perioder under året gör du alla de klassiska momenten - längdskidåkning, simning, cykel och löpning - med skillnaden att du gör dem på hemmaplan och under en längre period. Samtidigt peppar vi dig med härliga erbjudanden på varor och chansen att vinna fina priser.

Läs mer och anmäl dig på icaklassikern.se


Snabba fakta En Svensk Klassiker 

Sedan starten 1971 har hittills cirka 100 000 diplom delats ut till de som erövrat En Svensk Klassiker, Tjejklassikern eller En Svensk Klassiker Halva. Intresset för de olika klassikerloppen är stort och ökar ständigt. I runda tal deltar 180 000 personer per år i de olika arrangörernas klassikerlopp. Cirka 10 000 personer genomför någon av klassikerna varje år.


Anb7_yvIx7mNwt5Plh-K