Schysstare studentliv

Så funkar ICA Student

Som ICA-student får du upp till 50% rabatt på mat, kostnadsfritt bankkort och bättre priser på studentsmarta försäkringar. Så funkar det!

Bild laddas

Ansök till ICA Student

Allt laddas på bankkortet 

När du går med i ICA Student får du ett ICA Bankkort som är kostnadsfritt under hela studietiden och ett år efter att du slutar plugga. På kortet laddas fina studentrabatter på utvalda mat-, apoteks- och hushållsvaror. Varje månad får du ett nyhetsbrev från oss laddat med bra recept, tips och erbjudanden. Vi väljer varor som vi tror att du som student har nytta av och alla erbjudanden gäller i alla butiker. 

Här hittar du månadens studentrabatter i butik

Möjlighet till dubbel bonus med CSN

Låt ditt CSN komma direkt in på ditt konto i ICA Banken så kan du fixa både matinköpen och vardagsekonomin på samma ställe: räkningar, Swish, sparande och mycket annat. Då får du dessutom dubbel bonus när du handlar för minst 2 000 kronor på en månad med ICA Bankkort på ICA och i Apotek Hjärtats butiker. Handlar du mellan 1 000 och 1 999 /månad får du dubbel bonus varannan månad. När du flyttar ditt CSN till ICA Banken plussar vi på med 100 kr extra på kontot, så att du får ännu mer att handla för!

Mer om ICA Banken för dig som student

Smarta och prisvärda försäkringar

I vår studentanpassade hemförsäkring ingår bland annat ”drulle”, olycksfallsförsäkring och reseförsäkring från 89 kronor per månad. De saker som du har hemma försäkras till ett värde av 150 000 kronor. Vi har också en bra försäkring för dig som studerar utomlands och en reseförsäkring för dig under 35 år.

Mer om våra studentförsäkringar

15 % onlinerabatt hos Apotek Hjärtat

Ta hand om hela kroppen, inifrån och ut. Som medlem i Klubb Hjärtat får du 15 % studentrabatt när du handlar för minst 250 kronor online*.

Mer om Apotek Hjärtats studenterbjudande

*Gäller ej receptköp & förbrukningsartiklar inom läkemedelsförmånen. Kan ej kombineras med andra rabattkoder. 

Du blir också stammis på ICA

Som ICA-student är du också stammis på ICA. Du samlar poäng när du handlar hos oss, poäng som kan förvandlas till bonus. Dessutom får du bra priser på nya varor varje vecka, vi kallar det för stammispris. Du kan också få personliga erbjudanden på varor vi tror du gillar. Och schyssta rabatter på roliga upplevelser och vardagstjänster från våra partners. Härligt va?! När man är stammis.

Ansök till ICA Student

Vanliga frågor om ICA Student: