Våra olika kort

Klart du ska ha ett ICA-kort! Nu gäller det bara att bestämma dig för vilket. ICA-kortet finns nämligen i några olika varianter. Men oroa dig inte, här går vi igenom vad som skiljer de olika korten åt, så att du enkelt kan välja det ICA-kort som passar dig allra bäst.

ICA-kortICA-kort

ICA-kortet finns i två varianter: ett rent bonuskort för dig som helst betalar med ett annat kort, och ett betalkort för dig som vill hålla koll på dina inköp på ICA. 

Skaffa ICA-kort

Skaffa ICA-kort med betalfunktion

› Jämför våra olika kort


ICA Bankkort – vårt vanliga bankkortICA Bankkort

ICA Bankkort är vårt vanliga kontokort. Det är ett MasterCard som accepteras världen över och är kostnadsfritt för ungdomar under 21 år. Du får bonus när du handlar på ICA och en reseförsäkring ingår när du betalar resan med kortet. 

Skaffa ICA Bankkort på icabanken.se

› Jämför våra olika kort

› Prislista ICA bankkort


ICA Bankkort Plus – kreditkort och kontokort i ettica-kort

Bankkort Plus är ett kombinerat kreditkort och kontokort. När du handlar på ICA eller tar ut pengar med kortet, så används pengarna du har på kontot. Alla köp du gör utanför ICA, hamnar på en faktura som betalas månadsvis.

Skaffa Bankkort Plus på icabanken.se

› Jämför våra olika kort


ICA Bankkort Maestro – kort för ungdomarICA Bankkort Maestro

Ett bankkort anpassat för ungdomar som är kostnadsfritt för alla under 21 år. I Maestro-kortet ingår ett konto med ränta på insatta pengar, fria uttag världen över och möjligheten att kolla saldot via mobilen eller webben.

Skaffa Bankkort Maestro på icabanken.se

› Jämför våra olika kort


Har du redan ett ICA-kort och vill samla bonus tillsammans med någon annan?
› Bjud in någon att dela bonuskonto, eller tacka ja till en inbjudan