ICA Student

Kom igång med ICA Banken

Med ditt bankkort får du tillgång till en hel bank. Hos oss betalar du dina räkningar och gör dina överföringar, insättningar och uttag.

Var gör jag mina bankärenden?

  • icabanken.se och i vår app för iPhone och Android loggar du in och gör det mesta som du behöver.
  • För enkelt över pengar med hjälp av Swish
  • På telefon, 033-47 47 90, har vi självbetjäning dygnet runt.
  • Med snabbsaldo aktiverat i appen kan du se ditt saldo utan att logga in i appen.
  • I ICA-butiken kan du sätta in och ta ut pengar.

 


 

Få 100 kronor

När du sätter in dina CSN-pengar på ICA Banken får du 100 kronor. Här kan du logga in på internetbanken och anmäla vilket konto hos ICA Banken som dina CSN-pengar ska sättas in på. Du kan också ringa oss på 033-47 47 90, så hjälper vi dig. 

Om du har pengar i en annan bank så gör du en överföring från den banken till ditt konto hos oss. Ditt kontonummer och clearingnummer hittar du om du loggar in på icabanken.se med ditt lösenord. Kontanter kan du sätta in i din närmaste ICA-butik, med hjälp av ditt bankkort och din kortkod.


 

Mer om bankkortet

Bankkortet som du har som ICA-student är ett helt vanligt bankkort med MasterCard, som kan användas överallt.

 


 

Blippa utan kod för småköp under 250 kronor

Med ICA Bankens bankkort kan du göra småköp under 250 kronor utan att slå din kortkod. Blippa, dvs håll kortet intill terminalen – och du har betalat! Betalning och bonusregistrering sker med ett enda blipp. Mer om blippa och kontaktlös betalning kan du läsa här.

När du som är ICA-student betalar med ditt bankkort på ICA så får du dubbel bonus på allt du handlar*.

Uttag i automat är avgiftsfria i hela världen.**

Om du betalar en resa med ditt bankkort så ingår automatiskt en reseförsäkring med avbeställningsskydd, som kompletterar din hemförsäkring.


ICA Banken efter ICA Student

När du har slutat studera kan du fortsätta vara kund i ICA Banken utan att du behöver göra något. Ditt bankkort är kostnadsfritt ytterligare ett år efter att du har slutat.

När det är dags för dig att köpa bostad så får du rabatt på bolån hos oss. Du får rabatten tack vare att du har varit ICA-student, oavsett när i framtiden som du ansöker om ett bolån hos oss.

 


 

*Köp av varor som ICA-butik är förmedlare av, som till exempel frimärken och varor från Systembolaget samt speltjänster är undantagna från bonusgrundande köp.

 ** Lokal bank kan i vissa fall ta ut en avgift