ICA Student

Kom igång med ICA Banken

Med ditt bankkort får du tillgång till en hel bank. Hos oss betalar du dina räkningar och gör dina överföringar, insättningar och uttag.

Var gör jag mina bankärenden?

  • icabanken.se och i vår app för iPhone och Android loggar du in och gör det mesta som du behöver
  • För enkelt över pengar med hjälp av Swish
  • På telefon, 033-47 47 90, har vi självbetjäning dygnet runt
  • Med snabbsaldo aktiverat i appen kan du se ditt saldo utan att logga in i appen
  • I ICA-butiken kan du sätta in och ta ut pengar


Fördelar med ICA Bankens kort

Bankkortet som du har som ICA-student är ett helt vanligt bankkort med MasterCard, som kan användas överallt. När du betalar med ditt bankkort på ICA så får du bonus på allt du handlar*. Här kan du läsa om fler fördelar, som reseförsäkring och avbeställningsskydd.

› 6 fördelar med att ha ICA Bankkort

För att komma igång och handla med det, börja med att sätta in pengar på kortkontot! Om du har pengar i en annan bank så gör du en överföring från den banken till ditt konto hos oss. Ditt kontonummer och clearingnummer hittar du om du loggar in på icabanken.se med ditt lösenord. Kontanter kan du sätta in i din närmaste ICA-butik, med hjälp av ditt bankkort och din kortkod.


Sätt över CSN och få 100 kr på kontot

När du sätter in CSN till ditt konto hos ICA Banken plussar vi på med 100 kr extra på kontot, så att du får ännu mer att handla för! Gör så här:

  1. Logga in med BankID i Swedbanks kontoregister.
  2. Byt utbetalningskonto för CSN till ditt konto i ICA Banken.
  3. Klart! Det kan ta 2 dagar innan ändringen börjar gälla.

› Byt konto för CSN-bidraget


Blippa utan kod för småköp under 250 kronor

Med ICA Bankens bankkort kan du göra småköp under 250 kronor utan att slå din kortkod. Blippa, dvs håll kortet intill terminalen – och du har betalat! Betalning och bonusregistrering sker med ett enda blipp. Mer om blippa och kontaktlös betalning kan du läsa här.


ICA Banken efter ICA Student

När du har slutat studera kan du fortsätta vara kund i ICA Banken utan att du behöver göra något. Ditt bankkort är kostnadsfritt ytterligare ett år efter att du har slutat.

Vill du avsluta ditt bankkort är det viktigt att du kontaktar ICA Bankens kundservice på tel 033-47 47 90.


 

*Köp av varor som ICA-butik är förmedlare av, som till exempel frimärken och varor från Systembolaget samt speltjänster är undantagna från bonusgrundande köp.

 ** Lokal bank kan i vissa fall ta ut en avgift