Bonus på mer än mat

Vissa saker vill vi gärna hålla inom familjen, som bonus till exempel. Nu kan du få gemensam bonus hos oss alla. I Familjen ingår förutom ICA även Apotek Hjärtat, ICA Banken och ICA Försäkring – det betyder att ditt ICA-kort ger bonus, oavsett om det är plåster eller en bilförsäkring du handlar. Så missa inte att använda ditt ICA-kort, så missar du inte heller poängen!

Det bästa med ICA-kort

Du som har ett ICA-kort får alltid bonus på dina inköp i ICA-butikerna*, även när du handlar online. Varje vecka ger vi dig många varor till rabatterat pris, så kallat kortpris. De butiker där du handlar ofta har både lokala och personliga erbjudanden till dig. Och handlar du för 1 500 kr i månaden får du dessutom tidningen Buffé och personliga erbjudanden.

› Läs mer om vad vi kan fylla din plånbok med här

Ett större hjärta

Bli medlem i Klubb Hjärtat, Apotek Hjärtats kundklubb! Som klubbmedlem får du erbjudanden på utvalda produkter varje månad och bonus när du handlar på Apotek Hjärtat**, både online och i butik. Självfallet kan du även nyttja din bonuscheck när du handlar online. Är du både medlem i Klubb Hjärtat och har något av ICAs kort, samlar du dessutom gemensam bonus.

› Läs mer om hur du får bonus på Apotek Hjärtat

Den mobila banken

ICA Banken är en mobil bank. En vardagsbank för alla som med enkelhet vill kunna betala, låna, spara och försäkra. ICA Banken är en bank som aldrig stänger, som du med lätthet kan använda oavsett var du befinner dig. Om du betalar med ICA Bankens bank- eller kreditkort på ICA och även lånar, sparar eller försäkrar hos ICA Banken, så får du dubbel bonus* på det du handlar på ICA. Det kan ingen annan bank erbjuda!

› Läs mer om bonus på ICA Banken

Försäkringar med schyssta villkor

ICA Försäkring är en ny medlem inom ICA-familjen. Ett modernt bolag med försäkringar för hem, olycksfall, bil, släpvagn, husvagn, hund och katt. Med andra ord: bra försäkringar som täcker dig och hela din familj till schysst pris. Köper du en bil-, hem-, djur- eller olycksfallsförsäkring och har något av ICAs kort får du dessutom bonus på hela försäkringskostnaden!

› Läs mer om bonus hos ICA Försäkringar

Bonusen laddas direkt på kortet

Oavsett om du handlar i din ICA-butik, på Apotek Hjärtat eller hos någon annan i ICA-familjen, så får du alltid bonusen laddad direkt på ditt kort. Inga mer papperscheckar alltså, om du har en bonuscheck så frågar kassören om du vill använda den.

› Läs mer om digital bonus

    *På ICA utgår bonuspoäng inte vid betalning av läkemedel på recept och förmedlade varor t.ex. från Systembolaget, Apoteket AB eller postorderföretag. Poäng utgår heller inte på presentkort, tobak, lotter, tips, spel, biljetter eller vid betalning av tjänster exempelvis uthyrning av film. Krediteringar, rabatter, rabattkuponger, tillgodokvitton, returglaskvitton etc berättigar inte heller till poäng.
    **På Apotek Hjärtat utgår bonuspoäng inte vid betalning av receptbelagda läkemedel, presentkort och förmedlade varor och tjänster. Krediteringar, rabatter, rabattkuponger, tillgodokvitton etc berättigar inte heller till poäng.