Vem älskar inte mango? Den söta frukten som innehåller både vitaminer och fibrer blir ett smarrigt mellanmål tillsammans med syrlig kvarg. Toppa med lite lönnsirap, kokoschips och rostade pumpakärnor för extra krisp och smak. Efterrätt Ingredienser Portioner: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 hel mango 2 dl kvarg (0,2 %) 2 msk lönnsirap 2 msk pumpakärnor 1/2 dl kokoschips Spara Veckoplan Inköpslista Betygsätt E-posta recept Skriv ut recept Näringsvärde per portion Energi: 642 kj / 151 kcal Protein:7 g Kolhydrater: 17 g Fett: 6 g Salt: 0,06 g Gör så här Skala och skär mangon i mindre bitar, lägg dem i skålar eller glas. Klicka på kvargen och ringla över lönnsirapen. Rosta pumpakärnorna i torr panna, låt svalna. Strö över pumpakärnor och kokoschips. För alla Fri från gluten och ägg men innehåller mjölkprotein.Gör laktosfri: välj laktosfri kvarg.