Hoppa till sidans innehåll

Gott och nyttigt

Godaste och nyttigaste

sillen på midsommar

Snart är det midsommar och då snaskas det sill så det står härliga till. Här listar vi den godaste och nyttigaste sillen inför sommarens stora sommarfest.

Elin Nordström
Tips: Se alla våra recept med sill

 • Mmm sill med rostade nötter!

  Oj så god den här nyttigare sillen är. Balsamicomarinaden med de rostade nötterna gör den här sillen till en storfavorit!

  Recept på balsamicosill med rostad mandel

 • Krämigt värre

  En krämig auberginesill som varken innehåller creme fraiche eller majonäs, utan mixade palsternackor. Testa - du kommer inte bli besviken!

  Recept krämig auberginesill med örter och pepparrot

 • Ljuvlig vegansk sill

  En vegetarisk variant på klassisk skärgårdssill i en len och krämig sås gjord på vegansk crème fraiche, äggfri majonnäs och smakrik tångcaviar.

  Recept på vegansk skärgårdssill

 • Klassiska klämman

  Den här smarriga klämman är definitionen av sommarens smaker. Perfekt till midsommarlunchen, och så är den nyttig också!

  Recept på sillklämma

 • Vegansk currysill

  Currysill har blivit ett vanligt inslag på sillbordet. Den här veganska currysillen är supersmaskig och går snabbt att röra ihop. Vegansk crème fraiche och äggfri majonnäs gör den extra krämig.

  Recept på vegansk currysill

 • Trotjänaren

  Den klassiska löksillen blir aldrig opopulär. Trots alla nya innovativa smaker så står den pall varje midsommar. Anledningen är antagligen för att den är så himla god.

  Recept på löksill