Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Alkoholfritt

Nyttiga shots

till midsommar

Sugen på en shot till den där midsommarsillen? Här är fyra fantastiskt goda, alkoholfria drycker som får dig att vakna med lätt huvud på midsommardagen.

Blommor i håret, delikatesser på bordet – och alkoholfritt i glaset. Hur låter det? För dig som nickar gillande, här är tips på supergoda shots som gör gott för kroppen. Så botten upp – med alkoholfri shot!

4 alkoholfria shots

 • Stärkande shot

  Stärkande shot

  Gör en shot av superråvaror som broccoli, granatäpplekärnor och apelsin. Tips! Använd frysta granatäpplekärnor så slipper du få stänk på vita sommarbyxan.

  Stärkande shot – juice på granatäppelkärnor, broccoli och apelsin

 • Ginger snaps

  Ginger snaps

  Den här alkoholfria shoten, med ingefära och äpple, kan man nästan inte få nog av! Inga förberedelser krävs, bara att köra genom råsaftcentrifugen – klart!

  Ginger snaps

 • Nyponnyp

  Nyponnyp

  En liten shot med smak av barndom och fullproppad med vitaminer. Nyponpulver hittar du på hälsokosthyllan och lingonen i skogen. Eller frysdisken.

  Nyponnyp

 • Styrkeshot

  Styrkeshot

  Med den här vitaminspäckade shoten, gjord av gröna godingar som ärtor, spenat och lime, kommer du kunna dansa kring stången med lätta steg.

  Styrkeshot

 • Tips!

  Tips!

  Har du inte tid eller lust att göra egna shots? Då kan vi tipsa om en genväg: färdiga, supergoda shots i smakerna Ginger, Wheatgrass och Red pepper. De är laddade med vitaminer och säljs under vårt eget varumärke ICA Gott liv.

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer