Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Hoppa till sidans innehåll

Nyttiga veckomenyer

En ny nyttig

veckomeny är här!

Stekt kalkon med tomat- och olivsås, fiskgratäng med mandel och broccoli, pasta och tonfisksås med curry och fetaostgratinerad zucchini med kikärtor och citronyoghurt. Här kommer en ny nyttig veckomeny.

Elin Nordström

 • Stekt kalkon med tomat- och olivsås

  Kalkon är ett fettsnålt och näringsrikt protein som passar bra till vardagens hälsosamma måltider. Gör en snabb sås av lök, passerade tomater och gröna pimientooliver medan potatisen rostas i ugnen. Stek kalkonfilén och servera tillsammans med tomatsåsen, potatis och en god sallad.

  - Stekt kalkon med tomat- och olivsås

  Spara

 • Fiskgratäng med mandel och broccoli

  Kapkummel är en vit, torskliknande fisk som passar perfekt i en hemlagad fiskgratäng. Med några få ingredienser och endast 20 minuter i ugnen har du en dilldoftande mandelfisk redo att avnjutas. Serveras med kokt potatis och lättkokt broccoli.

  - Fiskgratäng med mandel och broccoli

  Spara

 • Pasta och tonfisksås med curry

  Tonfisk och tomat är klassiska smakkompisar i en pastasås, gärna med sting av lite chili och curry. Här kan du använda både krossade och färska tomater för en matigare måltid, samt addera lite grönt i form av krispiga salladsärtor. Servera med nykokt pasta.

  - Pasta och tonfisksås med curry

  Spara

 • Fetaostgratinerad zucchini med kikärtor och citronyoghurt

  Att laga mat i långpanna är både enkelt och roligt. Zucchini har ett lågt energivärde men desto mer smak när den får tillagas i ugn. Tillsammans med smulad fetaost, kikärter och knapriga solroskärnor blir detta en måltid som mättar både magen och ögat. Serveras med bulgur och citronyoghurt.

  - Fetaostgratinerad zucchini med kikärtor och citronyoghurt

  Spara

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer