Nyttig matsäck

– 6 mumsiga recept

Mat smakar alltid bättre utomhus än inomhus. Så ta dig till din favoritplats i naturen och njut en härlig matsäck – här är tips på goda nyttigheter!

 • Potatispannkaka och blåbärskeso

  De här goda, barnvänliga pannkakorna är gjorda med finriven potatis i smeten. cottage cheese blandat med blåbär är gott till. Linda in i aluminiumfolie.

  Potatispannkaka och blåbärskeso

 • Grönkålssoppa med ägg

  Den här släta grönkålssoppan innehåller massor av nyttigheter! Dessutom är den både billig och enkel att göra. Häll upp i en termos och drick soppan. Ät gärna ett kokt ägg till.

  Grönkålssoppa med ägg

 • Matmuffins med feta & aprikoser

  Matmuffins är ett roligt och festligt alternativ till matbröd. Dessa matmuffins, med smak av fetaost och aprikoser, är riktigt saftiga och goda. Dessutom mättar de bra!

  Matmuffins med feta & aprikoser

 • Svartpepparstekt lax i wrap med tomat- och basilikafärskost

  God och nyttig wrap som du snabbt svänger ihop! Bred bara ut tomat- och basilikafärskost på tortillabröd och lägg på den stekta laxen tillsammans med potatis och ruccola. Linda in i aluminiumfolie.

  Svartpepparstekt lax i wrap med tomat- och basilikafärskost

 • Äppelmuffins med kokos

  Får det lov att vara en saftig och hälsosam äppelmuffins? Med stora vita bönor i smeten blir de extra matiga och proteinrika. Kokos och rostade hasselnötter för extra mums!

  Äppelmuffins med kokos

 • Tunnbrödsrulle med kyckling och morötter

  Lättlagade tunnbrödsrullar med kyckling är ett perfekt matsäcksmål! Kryddig kyckling blandas med färskost och fräscha grönsaker. Lägg röran på mjukt tunnbröd och rulla ihop.

  Tunnbrödsrulle med kyckling och morötter