Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

ICA-klassikern

Det lönar sig att delta i ICA-klassikern

ICA-klassikern är laddad med erbjudanden för alla deltagare. Dessutom kan du tävla om fina priser. Just nu pågår löpningen fram till den 30 november 2018.

Ingen sport är så enkel som löpning: du kan springa varsomhelst och närsomhelst. Så länge du är rädd om fötterna och börjar mjukt finna inga hinder. Löpningen i ICA-klassikern pågår mellan den 1 september och den 30 november. För att dina 3 mil ska bli så härliga som möjligt har vi kantat utmaningen med en mängd erbjudanden. De kommer att dyka upp längs vägen för att belöna dina framsteg.

11 tips för dig som vill börja springa

Alla erbjudanden

 • Varor från ICA

  50 % från det bästa i ICAs frukt- och grönsakshylla: Avokado i nät och mogen avokado, babyspenat, körsbärstomater, mogen mango, provensalsk sallad, romatica tomater, hallon, blåbär och gröna druvor. Dessutom får du rabattkuponger på andra produkter längs banan, som du kan använda i din ICA-butik. Erbjudandena laddas på ditt ICA-kort.

 • ENERVIT

  ENERVIT

  20% rabatt på Crunchy Bar Choklad 40g, Proteinbar 26% Kokos 40g och Proteinbar 50% Choklad 60g

 • Produkter från Polar

  Produkter från Polar

  20 % rabatt på ett urval av aktivitetsarmband, löparklockor, cykeldatorer. Gäller modellerna A370, M200, M430, M460HR, V650HR; V800HR fram till 31 november 2018. Erbjudandekoden hittar du i inloggat läge på ICA-klassikern.